Waarom HRorganizer?

Door onze assessments besteed je alleen tijd aan de juiste kandidaten en voorkom je bad-hires.
Zo heb je meer tijd voor jouw medewerkers.

Platform HRorganizer landscape

Proefperiode van 30 dagen

Probeer 30 dagen het HRorganizer platform geheel gratis en vrijblijvend. Is het toch niet wat je zocht? Geen probleem, dan stopt de samenwerking na 30 dagen.

Eén van onze productspecialisten loopt graag eerst met jou door het platform heen in een live demo. Tijdens een kort kennismakingsgesprek plannen we de demo in. De demo zal online plaatsvinden en is geheel vrijblijvend.

agenda

Overzichtelijke resultaten met de Profielscore

De profielscore geeft in één getal de score van jouw kandidaat in vergelijking met de normgroep voor dit functieprofiel en niveau. Deze extra informatie heeft twee voordelen:

  • Het is een nog preciezere weergave van de score én het is samengevat in één getal.
  • Hiermee heb je een nog beter beeld. Je weet beter wat je van je kandidaat mag verwachten.
Assessment informatie

Competentie-set consistent van selectie tot ontwikkeling

Selectie, ontwikkel en 360° feedback assessments, deze tools sluiten op elkaar aan en maken gebruik van hetzelfde functieprofiel met bijbehorende competenties. Zo kan je precies bijhouden hoe medewerkers zich ontwikkelen. Vergelijk bijvoorbeeld resultaten uit het selectieproces met die van een ontwikkelassessment.

Gevalideerde professionele assessments

Door onze samenwerking met AON maken wij alleen gebruik van de beste assessments. Jaarlijks worden deze assessments meer dan 30 miljoen keer ingezet in 90 landen.

Eerlijk voor alle leeftijden

Met HRorganizer heb je de mogelijkheid om de leeftijdsnormering in te stellen voor onze assessments.

De prestaties van een mens blijven gedurende zijn loopbaan goed op niveau. Maar de weg om tot die prestaties te komen verandert.

Deze instelling in onze (ontwikkel)assessments gaat onderwaardering, die soms gepaard gaat met het toenemen van leeftijd, tegen.

Herkansingen mogelijk
Jouw kandidaat heeft altijd de mogelijkheid om één onderdeel te herkansen. Het kan natuurlijk zijn dat een kandidaat tijdens een test wordt afgeleid.
Met een herkansing krijgen kandidaten een eerlijke kans om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten.

Voorkom fraude
Met HRorganizer weet je hoe consistent de kandidaat geweest is met het invullen van de vragenlijsten. Zo weet je als organisatie of jouw kandidaat deze open en eerlijk heeft ingevuld.

Het is ook mogelijk om de kandidaat een hertest te laten doen op locatie als er twijfel bestaat. Zo weet je als organisatie zeker dat jouw kandidaat het assessment eerlijk heeft ingevuld.

Met het contract of honesty laat je de kandidaat aangeven dat het assessment op eerlijke wijze is ingevuld. Dit geeft een extra zekerheid voor de organisatie.

Rapport op maat

Rapportage geheel in de huisstijl van jouw organisatie

Wil je de rapportage in jouw huisstijl? Wij maken een design in jouw huisstijl en stellen de inhoud in nauw overleg samen. Grafieken, tabellen en visuals, alles kan op maat gemaakt worden. We bespreken graag de mogelijkheden tijdens een demo.

Huisstijl rapportage

Wil je HRorganizer gratis 30 dagen uitproberen? 

Vraag dan gelijk een vrijblijvende demo aan

Na de demo start jouw gratis 30-dagen trial.