Onze ambitie

Ons hoogste doel is om iedere medewerker in staat te stellen werk naar eigen keuze te doen, werk tegen een op feiten gebaseerde beloning. Een goede samenwerking onderling staat hierbij centraal alsook het aanreiken van relevante informatie op een laagdrempelige wijze. Kortom, geleverde prestaties werkelijk inzichtelijk te maken.

Maak een afspraak Vraag een demo aan

Onze helden

Deze levensgenieter neemt geen blad voor de mond, of het nou positief of negatief is. Bij Maarten weet je altijd precies waar je aan toe bent. Van kroegeigenaar, wandelende encyclopedie tot aan ondernemer, niks is hem te gek. Op zakelijk vlak voelt hij altijd haarfijn aan van welke kansen hij wel of geen gebruik moet maken.

Maarten Hack

Founder & CEO
Geen haar meer op zijn kop en altijd vrolijk. Zijn garderobe, bestaande uit felgekleurde bloemenblouses draagt daar ook een steentje aan bij. Jeroen is één brok kennis en wordt ook wel de diehard van het team genoemd, hij zet altijd net twee stapjes extra om het werk gedaan te krijgen.

Jeroen Visscher

Co Founder & CTO

Koppig, niet een beetje, maar extreem gestructureerd en altijd op zoek hoe hij iemand het snelst op de kast kan jagen, dat is Bart ten voeten uit. Ondanks dat hij snel afgeleid is weet hij zich in zijn werk wel vast te houden aan een strak stramien, bovendien is hij tot op de decimaal secuur.

Bart Lenting

Fullstack Developer
Onze persoonlijke soepmaster, al jaar en dag zorgt Jordy ervoor dat alle collega’s hun zoutgehalte tijdens de lunch weer aan kunnen vullen met een perfect in balans Cup-a-Soupje. Zelf is hij een zoetekauw met maar liefst twee klontjes suiker in zijn koffie. Als het op werk aankomt is Jordy de stille kracht van HRorganizer.

Jordy Hoolwerf

Fullstack Developer

Deze pittige tante weet van wanten, maar is tot grote vreugde van Bart ook snel op de kast te jagen. Naast moeder van 2 kids, is ze ook af en toe het moeke van ons team. Haar bureau ligt vaak vol met lijstjes, gelukkig weet ze deze eenvoudig stuk voor stuk af te werken, onder het genot van een sloot koffie, dat wel.

Marjolein van der Krogt

Product Developer

Deze blonde fashionista verschijnt elke ochtend stralend in een andere outfit op kantoor. Toch kijkt iedereen haar vol afschuw aan, zodra ze haar poepbruine ontbijtshake weer tevoorschijn haalt. Gelukkig biedt Jill als jongste teamlid wel een verfrissende blik. Als een echte terriër zet ze haar tanden in elke klus.

Jill Faro

Marketing & Communications
Vanaf dag 1 werkt hij onder de naam crypto Bert. Hij weet immers alles van currencies. Daarnaast slaat hij nooit een custard cakeje, een bord chili con carne of een chocolade croissant af. Een tikkeltje cynisch, maar met zijn commerciële mindset creërt hij altijd nieuwe kansen. Casual, collegiaal, committed & nog steeds op zoek naar de cursor op zijn trackpad.

Bert van Leeuwen

Sales Account Executive
Doortastend, zakelijk, maar vooral charismatisch, dat is Tini in een notendop. Een breed scala aan kennis van psychologie tot aan marketing en een zesde zintuig voor business opportunities. Tini brengt orde, structuur en groei in een organisatie en op zijn tijd ook een lekker balletje van de slager.  

Tini van der Heijden

Business Developer

Vacatures

Momenteel zijn er geen vacatures beschikbaar

We zijn echter altijd geïnteresseerd in enthousiaste en getalenteerde professionals die graag deel willen uitmaken van ons team. Als je interesse hebt om bij HRorganizer te werken, neem dan contact met ons op!