Speed up your evolution

Snel & doelgericht naar de perfecte match

Trek toptalent aan en verbeter je recruitment In slechts 3 stappen

Wil je snel, effectief en op betrouwbare wijze personeel selecteren? Ga aan de slag met onze recruitment tool. Van werkprofiel samenstellen via smart assessment tot aan de perfecte match. Met de inzet van een online assessment krijg je direct een objectief beeld van kandidaten en verbeter je je recruitmentproces.

Vraag een trial aan!

STAP 1

Maak een werkprofiel op basis van rollen en competenties. Zo creëer jij de ideale functieomschrijving, een uitstekend hulpmiddel voor het opstellen van je vacature. Het werkprofiel is hét vertrekpunt voor het optimale smart assessment.

Benieuwd hoe dat werkt? Maak nu gratis een werkprofiel aan en ontdek de voordelen.

Werkprofiel maken

STAP 2

Ontspan en relax. Het systeem genereert automatisch een smart assessment, bestaande uit verschillende tests en vragenlijsten. De assessment-onderdelen zijn bondig en meten snel en accuraat de kwaliteiten van de kandidaat. Bovendien is het assessment geschikt voor elk device en kan altijd, overal gemaakt worden.

Smart assessment meet:

  • persoonlijkheidskenmerken

  • drijfveren

  • capaciteiten

  • specifieke voor de functie benodigde vaardigheden zoals bijvoorbeeld taalbeheersing, reactiesnelheid, leersnelheid en (nog veel) meer….

Voorbereiding assessment HR-professional

STAP 3

Haal de resultaten binnen en download het rapport. Naast scores op tests en competenties kun je gebruikmaken van aanvullende interviewvragen. Die worden automatisch uit het systeem gegenereerd. Zo kun je interviews efficiënt en objectief afnemen en de quality of hire vergroten.

Voorbeeldrapport bekijken

Help de kandidaat op weg

Kandidaten vinden het vaak spannend  om een assessment te maken. Om kandidaten te helpen met het voorbereiden op hun assessment, stellen wij een oefenassessment beschikbaar. Ook is er aanvullende informatie en een instructievideo over de beste voorbereiding op het maken van een assessment.

Meer info voor de kandidaat