Navigator Doelen vaststellen is één, doelen ‘monitoren’ is twee.

Met onze Navigator kun je als organisatie doelen meetbaar maken en met hoge precisie volgen. De Navigator is een feedback tool speciaal ontwikkeld voor de organisatie. Krijg inzicht en overzicht van wat er speelt op de werkvloer. Data is het meest waardevolle bezit van een organisatie en het vertrekpunt voor optimalisatie.

Trial aanvragen

Ins and outs over de NavigatorNavigator vragenlijsten

Verzamel feedback van medewerkers met onze vooraf gedefinieerde vragenlijsten. Peil hoe je medewerkers denken over werknemers-
tevredenheid, Agile werken of hoe zij de betrokkenheid van het management ervaren. Maatwerk surveys

Organisatiespecifieke doelen? Stel zelf de vragen op en zet deze uit. Zo meet je precies wat je wilt meten; waar je staat & waar je naartoe wilt. De Navigator als volginstrument van belangrijke doelstellingen is dus een succes-thermometer.Resultaten in het dashboard

 Het oog wil ook wat. Het dashboard geeft in één oogopslag de resultaten en kun je naar wens inrichten. Wil je een onderwerp “live” volgen, maak een tegel aan waarin je de status en ontwikkeling van het onderwerp direct kunt zien. 

Ontdek de Navigator

Trial aanvragen

Organisatie doelen

Wat zijn de doelstellingen van de organisatie met betrekking tot medewerkers? Wat wil je bereiken? Er zijn talloze onderwerpen waar de organisatie verantwoordelijkheid heeft zicht te houden op de status of situatie. Ook zonder specifieke doelstelling.

Monitoren & volgen

Burn-out verschijnselen of veiligheid. De Navigator geeft je de mogelijkheid dit soort onderwerpen te monitoren en te handelen als de resultaten daarvoor aanleiding geven. Met het inzichtelijk maken van de ontwikkeling in het bereiken van doelstellingen, is de Navigator een krachtig instrument om performance te meten.

 

 

Performance management

De bron van performance zijn mensen die met een effectief en gemeenschappelijk doel op een inspirerende manier met elkaar verbonden zijn.  Zonder dit instrument worden nagenoeg altijd de financiële resultaten als maatstaf voor performance gezien. Terwijl deze resultaten een gevolg van organisatie performance zijn.