Perform

Improving starts with the desired performance

Performance Iedereen kan worden gemotiveerd om beter te presteren

Met onze performance tools kun je dit uitstekend faciliteren. De Workapp bijvoorbeeld, geeft medewerkers inzicht in eigen prestaties, desgewenst in verhouding tot de prestaties van collega’s in eenzelfde functie, en helpt te focussen op relevante punten in de eigen ontwikkeling. Daarnaast biedt het company dashboard  teams en werkgevers inzicht in geleverde prestaties en doorgemaakte ontwikkeling, overal en op elk moment.  En de Navigator helpt organisatiedoelen te monitoren.

Trial aanvragen

Workapp Faciliteert continue feedback over prestaties en ontwikkeling

Verzamel real-time feedback in een oogwenk. Of het nu gaat om een collega, klant of leidinggevende. Krijg inzicht in de mate van tevredenheid van je omgeving, geleverde prestaties en ontwikkelpunten. Krijg of geef direct feedback na elk project of specifieke werkzaamheden. Garandeer eerlijke beoordelingen doordat je feiten en meningen als bewijslast kunt aandragen en geef gas op performance improvement.

Meer informatie

Kompas Faciliteert individuele performance en ontwikkeling

Krijg een compleet overzicht van je eigen prestaties met het Kompas, een persoonlijk dashboard. Het Kompas geeft inzicht in individuele sterke en zwakke punten, geleverde prestaties en ontwikkeling van competenties en leerdoelen. 

Company dashboard Faciliteert inzicht in managementinformatie met behulp van analytics

Het company dashboard is ontwikkeld om inzicht te geven in de performance van de organisatie. Het dashboard biedt een waardevol en overzichtelijk inzicht voorzien van potentie en verbeteringsmogelijkheden op organisatie en individueel niveau. Zo is er specifieke managementinformatie terug te vinden, kun je het competentie DNA van je organisatie inzien en bijsturen op de ontwikkeling van medewerkers. Op basis van het company dashboard ,wat volledig naar eigen wens is in te richten, kun jij  gefundeerde strategische beslissingen nemen.

Neem contact op

Navigator Faciliteert organisatie feedback met gerichte surveys

De Navigator is een tool speciaal ontwikkeld voor de organisatie.  Met deze tool peil hoe je medewerkers denken over bijvoorbeeld de werknemerstevredenheid, Agile werken of  hoe zij de betrokkenheid van het management ervaren. Verzamel feedback  met onze vooraf gedefinieerde vragenlijsten of stel zelf de vragen op en zet deze uit.

Meer informatie

Become a sustainable employer

Vraag een gratis trial aan