Over ons

logo hrorganizer 1

Wie zijn we?

Wat we van onszelf vinden, vinden we niet zo belangrijk. Wat onze relaties van ons vinden des te belangrijker. De prijzen, flexibiliteit en de snelheid waarmee we vragen beantwoorden en ondersteuning bieden.

We hebben ervaring in de zorg, bij de overheid, beursgenoteerde bedrijven en consultants. Ons kantoor staat in de universiteitsstad Wageningen.

Bekijk met wie wij al samen werken

HRorganizer is in 2005 gestart met het aanbieden van kwalitatieve assessments. In de loop van de jaren is het programma met vele instrumenten uitgebreid. We zijn een gezonde en onafhankelijke organisatie die continuïteit en betrouwbaarheid erg belangrijk vindt.

 

Wat bieden wij?

Het centrale doel van onze instrumenten is om jou in staat stellen de juiste beslissingen te nemen met betrekking tot selectie, ontwikkeling en behoud van personeel.

We bieden 2 platforms aan, HRorganizer en Bentlie. Alle producten (assessment, MTO en DI) richten zich op de match tussen medewerker en organisatie, met ander accent:

– HRorganizer: matcht medewerker in functie/organisatie?

– Bentlie: matcht organisatie en functie bij medewerker?

 

HRorganizer platform:

 

Bentlie platform voor duurzame inzetbaarheid:

 

Veilig & betrouwbaar

ISO 27001

Met het behalen van de certificering van de ISO 27001 laten wij zien dat wij voldoen aan de laatste eisen rondom informatiebeveiliging.

NEN 7510

NEN 7510 is een norm voor informatiebeveiliging voor de zorgsector. Deze is gebaseerd op de Code voor Informatiebeveiliging. Ten opzichte van die code heeft NEN 7510 specifieke aandachtspunten gekregen, zoals privacybescherming.

 

Wat vinden wij belangrijk?

We vinden kwaliteit belangrijk. Daarom maken wij gebruik van AON Assessment tests die wereldwijd zo’n 60 miljoen keer per jaar gebruikt worden. Deze tests zijn internationaal gevalideerd en beschikbaar in tot wel 40 talen.

Daarnaast staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. We proberen vragen nog dezelfde dag te beantwoorden. We hebben regelmatig contact, zodat we weten wat er speelt. We denken met alle plezier en inhoudelijke kennis met je mee en voldoen graag aan verzoeken tot maatwerkproducten. Organisaties vinden het vaak belangrijk dat kandidaten en medewerkers zich herkennen in de vormgeving van rapportages.

 

Waarom zou je voor ons kiezen?

Of je voor ons kiest, hangt af van wat je belangrijk vindt. Als je service, goede producten, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar platform en een breed programma belangrijk vindt, beloven we dat een kennismaking een goede tijdsinvestering voor je is.

Jouw organisatie is in goed gezelschap

Benieuwd wat HRorganizer voor jouw organisatie kan betekenen?