We helpen individuen & teams in organisaties

met performance improvement door realtime performance inzicht, continue feedback en betekenisvolle assessment.

Waarom HRorganizer

Wij helpen werknemers hun eigen doelen te bereiken door de best denkbare tools beschikbaar te maken en betekenisvolle informatie aan te reiken.

Wij helpen managers hun teams te verheffen door het aanreiken van realtime informatie inzake geleverde prestaties en toekomstige behoeftes.

Wij helpen HR de gewenste cultuur, leiderschap en competenties te garanderen door tools te leveren die werknemers in hun kracht zetten.

Vraag een gratis trial aan

Onze klanten

Referenties

Capgemini Selectie & ontwikkeling

Capgemini, nationaal en internationaal een van de grootste organisaties op het gebied van Consulting, Technology en Outsourcing, is voortdurend op zoek naar nieuwe consultants. Omdat deze aantoonbaar toegevoegde waarde moeten leveren voor grote nationale en internationale klanten, is het van groot belang dat dit mensen zijn die zich snel kunnen ontwikkelen en kunnen meegroeien met de markt. Bij de werving wordt gebruik gemaakt van het assessment-instrumentarium van HRorganizer.

Lees de case

FrieslandCampina Efficiënte inrichting recruitmentproces

FrieslandCampina is een gezonde en succesvolle internationale onderneming. Er is een voortdurende behoefte aan gemotiveerde en goed opgeleide mensen. Sinds 2012 is er een Corporate Traineeship. Hoe kun je op een efficiënte maar tegelijkertijd persoonlijke manier uit een zo groot mogelijk aanbod aan 'potentials' de juiste kandidaten selecteren? Met hulp van HRorganizer.

Lees de case

Zorg aan Zet cultuurverandering

Een vorm van zelfreflectie op organisatieniveau. Dat zou een karakterisering kunnen zijn van wat bij St. Anna in Heel - onderdeel van de Koraal Groep - werd bereikt met de online competentiescans van HRorganizer, ingevuld door alle medewerkers. 

Lees de case