Ontwikkelassessment

Ontdek talenten, persoonlijkheidseigenschappen, interesses en motivaties van medewerkers.

  • Competenties van het functieprofiel van medewerkers objectief in beeld
  • Inzicht in sterktes en ontwikkelpunten
  • Geheel digitaal
  • Een passend loopbaanadvies voor jouw medewerker

"Feedback is de drijvende kracht van samenwerking. Dankzij HRorganizer zijn wij in staat om hier gehoor aan te geven. We gebruiken de prestatieverbetering tools, hierdoor kunnen onze teams excelleren. De onderlinge betrokkenheid groeit, evenals de samenwerking die op een meer consistente manier verloopt. "

Arnaud Snippe
Arnaud Snippe
Directeur & eigenaar Monsterscore
Ontwikkelassessment

Wat is een ontwikkelassessment?

Een ontwikkelassessment geeft inzicht in de talenten en het ontwikkelpotentieel van de medewerker. Zet dit assessment in op basis van competenties voor huidige functie of een gewenste functie van de medewerker. Voor een breder advies kan een loopbaanassessment worden ingezet. Biedt hiermee inzicht in de werkzaamheden, type organisatie en functie waar de medewerker het beste tot zijn recht komt.

Hoe werkt het?

Onze ontwikkelassessments bieden medewerkers nieuwe persoonlijke inzichten en informatie over werkvoorkeuren of ontwikkelmogelijkheden.

1 (5)

Genereren

Genereer met onze software het assessment op basis van het huidige functieprofiel, gewenst profiel of loopbaanadvisering profiel.

1 (6)

Downloaden

Download voor oriëntatie op het gewenste profiel het rapport persoonlijke talentontwikkeling of voor brede oriëntatie het loopbaanadvies rapport.

1 (7)

Begeleiden

Begeleid bij het opstellen van een ontwikkelplan voor de gewenste functie of bij onderzoek naar mogelijkheden voor toekomstig werk.

Ontwerp zonder titel (53)

Resultaat

Dit resulteert in ontwikkeling van de medewerker tot de gewenste functie. Zo zit jouw medewerker altijd op de plek die past.

Ontwikkelassessments uitzetten binnen jouw organisatie?