Navigator

Flexibele tool voor open, meerkeuze & lineaire vragen.

  • Voor meten & monitoren
  • Resultaten realtime inzichtelijk
  • Resultaten op te splitsen per doelgroep
  • Voor het verhogen van de performance van de medewerkers

Gratis demo én 30 dagen gratis proefperiode

Geheel vrijblijvend. Kies de juiste HR-oplossing voor jouw organisatie.

Periodieke monitoring

Maak organisatiedoelstellingen meetbaar. Realtime inzicht.

Anoniem

Stel zelf de mate van anonimiteit in voor respondenten.

Flexibele vragenlijsten

Zelf samenstellen of kiezen uit 150 voorbeeldvragen.

Wat is de navigator?

Met de Navigator kun je als organisatie doelen meetbaar maken en monitoren. Krijg inzicht in onderwerpen als medewerkerstevredenheid of redenen waarom werknemers jouw organisatie verlaten. Met onze maatwerk vragenlijsten peil je hoe jouw werknemers denken over jouw organisatie en kom je erachter wat er speelt binnen jouw organisatie. Door het periodiek inzetten van vragenlijsten monitor je de voortgang.

Hoe werkt het?

1 (5)

Opstellen

Stel met de navigator eenvoudig je eigen vragenlijst op in organisatie-eigen taal met behulp van meer dan 150 voorbeeldvragen en stel de mate van anonimiteit in. Zo meet je precies wat je wil meten.
1 (6)

Meten

Medewerkers vullen de vragenlijst (anoniem) in. Nu zijn alle resultaten zichtbaar in één oogopslag. Resultaten zijn realtime inzichtelijk en eenvoudig te filteren op bijvoorbeeld team of afdeling.
<center>Monitoren</center>

Monitoren

Ga aan de hand van de resultaten aan de slag met de verbeterpunten. Zet hierna de vragenlijst opnieuw in en krijg direct inzicht in de voortgang.
Ontwerp zonder titel (53)

Resultaat

Dit resulteert in meer inzicht in organisatiedoelen en een betere performance door het creëren van meer draagvlak en een versterkte betrokkenheid.

Organisatiedoelen

Wat zijn de doelstellingen van jouw organisatie met betrekking tot de medewerkers? Wat wil je bereiken? Er zijn talloze onderwerpen waar de organisatie zicht op wil houden. Ook zonder specifieke doelstelling.

Meten & monitoren

Burn-out verschijnselen, veiligheid of medewerkerstevredenheid meten? De Navigator geeft jou de mogelijkheid om dit soort onderwerpen te monitoren en te handelen als de resultaten daar aanleiding toe geven. Door inzicht in prestaties en managementinformatie is de Navigator de tool voor performance management.

man with backpack

Aan de slag met de navigator? Vraag een live demo aan

 

Na de demo start jouw gratis 30-dagen trial.