gepardo logo

Selectie­assessments voor IT-professionals

Gepardo specialiseert zich in het selecteren van IT-professionals overal ter wereld. Deze professionals verlaten huis en haard, dus de arbeidsrelatie moet lukken.

Gepardo betekent jachtluipaard in het Esperanto, de universele wereldtaal. Net als het jachtluipaard gaat Gepardo recht op het doel af en bereidt het zich perfect voor op de ‘aanval’.

laptop tijger

Wereldwijd de beste IT-professionals recruiteren

Gepardo recruiteert wereldwijd de beste IT-professionals voor Nederlandse IT bedrijven. Onze kandidaten verlaten huis en haard om in Nederland te komen wonen en werken.

Wij kunnen ons dan ook geen fouten veroorloven in het selectieproces: de arbeidsrelatie moet lukken.

Terugkeren naar eigen land omdat de kandidaat toch niet voldoet is geen optie.

Wij zijn dan ook zeer streng in onze selectie.

De toetsen van HROrganizer nemen in dit selectietraject een belangrijke plaats in, door ons inzicht te geven in de cognitieve skills en de Engelse taalvaardigheid.

Ook krijgen we aanwijzingen of onze internationale kandidaten zelfstandig in staat zijn om zich aan te passen aan nieuwe omstandigheden. Iets dat voor ons belangrijk is omdat medewerkers zich moeten gaan redden in een nieuw land met nieuwe werkgewoonten.

“De toetsen van HROrganizer nemen in dit selectietraject een belangrijke plaats in.”

Paul Turlings – Gepardo

paul turlings gepardo

Benchmark voor het beste resultaat

Voor ons is het ook erg interessant dat we de resultaten kunnen toetsen tegen een benchmark. We zoeken mensen met een hoog werk- en denkniveau. Een bachelor- of een masterdiploma zegt hierover niet zoveel.

Zeker niet aangezien onze kandidaten over de hele wereld gestudeerd kunnen hebben. Dankzij de benchmark zijn we in staat medewerkers te zoeken met bovengemiddelde cognitieve vaardigheden.

Door de grote personeelstekorten, ook in de IT, neigen organisaties de selectielat lager te leggen.

Door onze wereldwijde zoektocht, ondersteund met HRorganizer, blijven wij in staat de lat hoog te blijven leggen. En hebben we de beschikking over de beste mensen voor ons en onze klanten.

“Dankzij de benchmark zijn we in staat medewerkers te zoeken met bovengemiddelde cognitieve vaardigheden.”

Selecteer eenvoudig de beste kandidaat met een selectieassessment

Waar en naar wie mogen we het sturen?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Door op 'Prijsoverzicht aanvragen' te klikken, ontvang je per e-mail het prijsoverzicht en mogelijk andere voor jou relevante informatie.

Jouw gegevens zijn veilig.