Gratis Online Beroepskeuzetest

Twijfel je over je loopbaan? Of ben je student en weet je niet wat voor werk bij je past? Dan helpen we jou graag:

Doe onze gratis online beroepskeuzetest, gebaseerd op gevalideerde vragenlijsten.

  • Inzicht in de beroepen die het beste bij jou passen
  • Betrouwbaar door onze gevalideerde vragenlijsten
  • Gratis (geen verborgen kosten)
Ontdek in 30 minuten de baan die bij jou past

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Voor wie is onze beroepskeuzetest?

De online beroepskeuzetest is voor iedereen die op zoek is naar een baan die bij hen past. De beroepskeuzetest is ook geschikt voor hbo- en wo-studenten. Heb je al een baan, maar ben je toch op zoek naar iets anders? Dan is de test ook geschikt voor jou. Krijg antwoord op ‘wat wil ik?’ en ‘wat kan ik?’

Hoe werkt de beroepskeuzetest?

De professionele beroepskeuzetest is gebaseerd op onze persoonlijkheidsvragenlijst shapes & views. Deze wordt ook door professionals bij grote organisaties gebruikt. Hiermee krijg je een duidelijk beeld welke beroepen bij jou passen.

In minder dan een half uur beantwoord je vragen over o.a. je interesses & drijfveren. We kijken naar wie je bent en wat je wil. Na de test krijg je direct uitslag welke beroepen het best bij jou passen. Je krijgt het resultaat direct in jouw mailbox.

De beroepentest geeft je richting. De uitslag wil dus niet zeggen dat alléén die beroepen bij je passen.

Onze beroepskeuze test is geheel gratis

Over het algemeen variëren de prijzen voor beroepskeuzetests van 15 euro tot wel 300 euro. Daarnaast kunnen er kosten bijkomen voor bijvoorbeeld begeleiding, rapportage of advies.

De HRorganizer beroepskeuzetest is geheel gratis. De beroepskeuzetest gebruikt een deel van dezelfde tests als onze selectie assessments. De tests worden al door meer dan 80 organisaties ingezet. Onze vragenlijsten zijn gevalideerd en betrouwbaar.

Vind de baan die bij je past

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Waar en naar wie mogen we het sturen?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Door op 'Prijsoverzicht aanvragen' te klikken, ontvang je per e-mail het prijsoverzicht en mogelijk andere voor jou relevante informatie.

Jouw gegevens zijn veilig.