Ontdek met precisie en vertrouwen

Het Loopbaan Advies Rapport. De ultieme tool om inzicht te krijgen in interesses functievoorkeuren teamrollen organisatie voorkeuren energiebronnen

Ontvang direct jouw persoonlijke Loopbaan Advies Rapport

Een rapport dat terugpraat - Vraag, begrijp en groei

Breng interesses, competenties en functievoorkeuren in beeld

Zoek jij een online loopbaan advies om jouw toekomst in beeld te brengen? 

Met ons Loopbaan Advies Rapport heb je het perfecte middel in handen om jezelf of anderen te ondersteunen bij loopbaan vraagstukken.

  • Korte, wetenschappelijke gevalideerde vragenlijsten voor persoonlijke en werkgerelateerde interesse’s en drijfveren
  • Koppeling aan functies(voorkeuren), organisatie-voorkeuren, geschikte teamrollen, energiebronnen en werkomgeving.
  • Duidelijke (persoonlijke) rapportage
  • Nieuw: AI-Chatbot die al jouw mogelijke vragen over dit rapport beantwoordt
  • Tijdelijk slechts €99,- incl. BTW per rapport

De meerwaarde van het HRorganizer Loopbaan Advies Rapport

Het Loopbaan Advies Rapport is een premium rapport dat verder gaat dan simpele, gratis tools. Het biedt wetenschappelijk onderbouwd diepgaand inzicht en richting.

Je krijgt toegang tot de HRorganizer AI-chatbot die inhoudelijke vragen over het rapport kan beantwoorden, waardoor je nog meer uit je loopbaanadvies haalt.

Helderheid en richting

Ons Loopbaan Advies Rapport biedt je glashelder inzicht in je loopbaanmogelijkheden. Zo kan je weloverwogen beslissingen nemen over je toekomst. Je weet precies welke functies en werkomgevingen het beste bij je passen.

Meer betrokkenheid en productiviteit

Door inzicht te krijgen in wat je energie geeft en wat je juist energie kost, kun je gerichte stappen ondernemen om je werkgeluk en productiviteit te verhogen.

Wetenschappelijk gevalideerd

Ons Loopbaan Advies Rapport bestaat uit gevalideerde persoonlijkheidsvragenlijsten. Hierin worden thema's beantwoord als: Waarden, Werkinhoud, Rollen en Energiegevers.

Ondersteuning

HR-professionals en loopbaancoaches kunnen met onze rapporten gerichte ondersteuning bieden tijdens ontwikkelingsgesprekken. Het helpt hen om beter in te spelen op de behoeften van medewerkers en hun talenten optimaal te benutten.

Persoonlijke groei

Met ons Loopbaan Advies Rapport krijg je de tools in handen om jezelf beter te begrijpen en je sterke punten te benutten. Dit leidt tot hogere tevredenheid en prestaties in je werk.

Versterkt met AI

Stel vragen over je loopbaanrapport. Zowel over de inhoud als over je persoonlijke resultaten. Elk gesprek levert meer begrip op over je loopbaanrapport, waardoor je de onderliggende details en aanbevelingen beter begrijpt.

Meer dan 100 organisaties werken al met onze assessments

logos klanten zwart wit

De gevalideerde tests worden jaarlijks 30 miljoen keer ingezet in 90 landen en 40 talen!

Veelgestelde vragen

Het invullen van het assessment voor het Loopbaan Advies Rapport duurt doorgaans tussen de 30 en 40 minuten. Dit kan variëren afhankelijk van je eigen tempo en de tijd die je neemt om de vragen zorgvuldig te beantwoorden. We raden aan om voldoende tijd te nemen en je in een rustige omgeving te bevinden om de beste resultaten te krijgen.

Het assessment bevat een mix van vragen die gericht zijn op verschillende aspecten van je persoonlijkheid en drijfveren. De vragenlijsten bestaan uit stellingen. Voor elke stelling bepaal je in welke mate dit bij jou past. Met jouw antwoorden krijg je inzicht in je waarden, werkvoorkeuren, rollen die je graag zou vervullen, en situaties die je energie geven of juist kosten.

Zodra je het assessment hebt voltooid, wordt je rapport binnen enkele minuten gegenereerd. Je ontvangt een e-mail met een link naar je persoonlijke rapport. Dat kan je downloaden en bekijken op elk gewenst moment. Dit snelle proces zorgt ervoor dat je direct aan de slag kunt met de verkregen inzichten.

Absoluut! Je kunt het rapport eenvoudig delen met je werkgever, loopbaancoach, of andere relevante personen. Het rapport is ontworpen om gemakkelijk te worden begrepen en biedt duidelijke en bruikbare inzichten die nuttig kunnen zijn voor zowel persoonlijke ontwikkeling als professionele groei. Door het te delen, kunnen anderen je beter ondersteunen bij je loopbaanontwikkeling.

Het Loopbaan Advies Rapport helpt je concreet bij het vinden van een baan door je een duidelijk en gedetailleerd beeld te geven van welke functies en werkomgevingen het beste bij je passen. Het identificeert  interesses en voorkeuren, zodat je gericht kunt zoeken naar rollen die aansluiten bij jouw profiel. Met deze inzichten kun je gerichter solliciteren en beter onderbouwde keuzes maken in je loopbaan.  

De testresultaten van het Loopbaan Advies Rapport zijn zeer betrouwbaar omdat ze zijn gebaseerd op wetenschappelijk gevalideerde assessments. Deze assessments zijn ontwikkeld door experts op het gebied van psychologie en HR, en zijn uitgebreid getest om nauwkeurige en consistente resultaten te leveren. Dit betekent dat de inzichten die je ontvangt een betrouwbaar beeld geven van je interesses, competenties en functievoorkeuren.

Begin jouw reis

Ervaar de kracht van loopbaaninzichten met Loopbaan Advies Rapport. Ons platform voorziet je van de kennis om weloverwogen loopbaankeuzes te maken en te gedijen in de juiste werkomgeving. 

Loopbaan Advies Rapport
€139 p/s | €99 p/s

  • Korte wetenschappelijke gevalideerde vragenlijsten voor persoonlijkheid en werkgerelateerde interesse's en drijfveren
  • Koppeling aan functie(voorkeuren), organisatie-voorkeuren, geschikte teamrollen, energiebronnen en werkomgeving
  • Duidelijke (persoonlijke) rapportage
  • Nieuw: AI-Chatbot die al jouw mogelijke vragen over dit rapport beantwoord

Gebruik de tijdelijke kortingscode: KORTING33 voor €33 korting!

Totaal incl. korting: €99,- incl. BTW

logo hrorganizer go 200x56
iso 27001 certificate kopie