HRorganizer Go

De beste kandidaten selecteren,
zo gedaan met online assessments van HRorganizer Go

 

Verstuur eenvoudig online assessments naar sollicitanten zodat de juiste kandidaat voor de openstaande functies binnen jouw bedrijf vandaag nog gevonden wordt. Je kunt de professionele online assessments in onze webshop direct afrekenen en meteen starten! 

 

✓ Online kopen en meteen versturen
✓ Betrouwbare assessments in 40+ talen
✓ Betaalbaar

 

Man saying yes tevredenheidsgarantie
bol.com
frieslandcampina
ordina-1
Farmfrites-1

In een paar stappen een assessment verstuurd

 

Door onze online assessments te kopen kun jij op een objectieve manier de juiste kandidaat selecteren. Stel een werkprofiel samen en beoordeel door middel van de gegenereerde rapportages of de kandidaat geschikt is en de juiste werkprestatie kan leveren voor de openstaande functie. Zo krijg je een objectief resultaat, je ziet eenvoudig welke kandidaat de juiste talenten heeft voor de functie.

Stappen HRo Go cirkel

"Wij vinden candidate experience belangrijk, maar goede voorspellers van jobperformance ook! "

Jaap Rip
Bol.com

HRo Go rapport mockup

Een objectief, eerlijk beeld én ranking van al jouw kandidaten

 

Wat is een online assessment?

Het online assessment bevat wetenschappelijk onderbouwde tests en vragenlijsten. Deze selectietool helpt competenties in kaart te brengen. Krijg inzicht in de talenten, ontwikkelpunten en valkuilen van je kandidaten.

Iemands competenties zijn namelijk niet terug te vinden op een CV en ze zijn daarom vaak moeilijk te achterhalen. Door het uitzetten van een e-assessment lukt het je om deze competenties te achterhalen.

Meetbare resultaten van de online assessments

Omzet toename tot wel
36 %

Inzet HR-middelen afgenomen tot wel
40 %

Time-to-hire afgenomen met tot wel
40 %

Tijd in dienst toegenomen met wel
25 %

Hoe werken onze e-assessments?

Instructievideo HRorganizer Go

Gelijk van start
Binnen 3 minuten een assessment versturen

HRorganizer Go bevat alle kennis die ons volledige, met licentie toegankelijke, platform ook bevat. Het is hiermee professionele assessment software. Maar misschien heb jij niet alle uitgebreide functies nodig, omdat je, bijvoorbeeld, maar af en toe vacatures hebt. HRorganizer Go is hiermee dé perfecte oplossing voor jou. 

Verstuur snel en eenvoudig een assessment dat alle expertkennis van HRorganizer bevat. Zo weet je zeker dat je een assessment gebruikt met valide en betrouwbare onderdelen, zonder gedoe. Wij hebben als doel gesteld dat dit binnen een paar minuten kan: online kopen, functie ingeven en versturen! Klaar! 

Nadat de kandidaat het assessment heeft afgerond kun jij direct het resultaat bekijken.

 

Naar webshop → 

1, 2, 3 minuten

Rol selecteren

Een perfect afgestemd assessment
Meet wat belangrijk is

Stem het online assessment eenvoudig af op de functie die in de vacature beschreven wordt. Vertaal jouw functie naar een werkprofiel met rollen en competenties in HRorganizer. De software genereert een optimaal assessment om zo de competenties te toetsen die belangrijk zijn voor jouw functie. 

 

Meer dan een test
Grondig assessment en rapportage

Afhankelijk van de geselecteerde functie duurt het online assessment 45 minuten tot 1,5 uur. Geen online testje maar een grondig assessment. Dit schept duidelijkheid.

Voor de kandidaat is er het persoonlijk rapport. Hierin staan de resultaten eenvoudig weergegeven. Jij, de werkgever krijgt een interviewrapport. Dit is een uitgebreid rapport met scores op de competenties en met suggesties voor vragen tijdens een gesprek. Bij meerdere kandidaten hoort een rankingrapport, dat aangeeft wie de toptalenten zijn. 

 

Voorbeeldrapporten bekijken → 

Grondig assessment

In meer dan 40 talen

DNV-gecertificeerd

Voor alle sectoren

Valide & betrouwbaar

HRorganizer Go is ook voor jou geschikt

HRo Go laptop (1)

Moment en plaats
De kandidaat kan de test op elk moment en op iedere plaats maken. Dit zorgt ervoor dat de kandidaat de test in een stressvrije omgeving kan maken.

HRo Go office (1)

Minder HR-belasting
De assessments en automatisch gegenereerde rapporten zorgen voor minder HR-belasting om de juiste kandidaat te vinden. Dit scheelt tijd en geld. 

amy-hirschi-izxMVv2Z9dw-unsplash (1) (1) (1)

Verbeterde ervaring bij kandidaten
Kandidaten kunnen één onderdeel herkansen en ze krijgen direct terugkoppeling in de vorm van een rapportage.

30 Miljoen keer

Zo vaak zijn de testonderdelen uit onze online assessments wereldwijd gemaakt.

En nu?

Meteen de juiste kandidaat vinden?

 

Je hoeft nog maar 1 ding te doen...

Woman saying yes with laptop