Overstappen naar een innovatieve HR softwareleverancier?

Overstapservice-HRorganizer

Het is best lastig, je hebt als bedrijf voor een talent development systeem gekozen maar je bent niet (meer) helemaal tevreden. Het systeem is toch niet gebruiksvriendelijk genoeg gebleken, je had meer service verwacht en de functionaliteiten in het systeem zijn al jaren hetzelfde. Als organisatie heb je echter wel de behoefte aan een gebruiksvriendelijk, innovatief systeem waar een partij achter staat die service en dienstverlening juist hoog in het vaandel heeft staan. Dit is belangrijk omdat je dan pas zeker weet dat alle gebruikers het systeem zullen omarmen, waardoor recruiting- en performance-doelstellingen makkelijker gehaald worden. Bovendien kun je je in de arbeidsmarkt juist onderscheiden van je concurrenten wanneer je deze processen goed voor elkaar hebt. 

Je denkt aan een overstap naar een innovatief systeem, maar je hikt enorm aan tegen alle rompslomp, met name de tijd die dat gaat kosten, want je bent al behoorlijk druk.

De oplossing?

Samen met onze ervaren Partners begeleiden wij uw overstap op een zorgvuldige manier. Wij bieden een gratis overstapservice en zorgen ervoor dat u snel vertrouwd raakt met HRorganizer.com zodat u direct en gemakkelijk aan de slag kunt.

Wat kunt u verwachten?

  • een plan van aanpak
  • inrichting systeem
  • workshops en trainingen
  • maatwerkrapportage

 

 

Recent Articles

HRorganizer gebruikers event 26 juni 2014

HR verandert, uw rol verandert, HRorganizer verandert mee. 

HRorganizer.com en haar partner Advance

De veranderende rol van HR

Op 26 juni organiseren Advance Groep en HRorganizer een HR event met als thema: De veranderende rol...

Corporate scandals: Hoe HR ze kan helpen voorkomen

De schandalen bij Volkswagen en in de bankensector staan ons nog vers in het geheugen. Onethisch en...