HRorganizer gebruikers event 26 juni 2014

Locatie gebruikers event HRorganizer

HR verandert, uw rol verandert, HRorganizer verandert mee. 

HRorganizer.com en haar partner Advance Groep organiseren op donderdag 26 juni een regionaal gebruikers event in Roermond. Een event voor gebruikers van HRorganizer en geïnteresseerden. Deze middag staat in het teken van de veranderende rol van HR en de nieuwe mogelijkheden die HRorganizer biedt om de HR professional hierin te ondersteunen.

 

Volgens Berenschot staat personeelontwikkeling op nummer 1 van HR prioriteiten voor 2014-2015. Naast de HR prioriteiten zijn ook de management prioriteiten onderzocht. Deze betroffen kostenreductie, kwaliteitsverbetering en ontwikkeling van producten en diensten.

Na het zo veel mogelijk afslanken, outsourcen, flexibiliseren en automatiseren, blijft er altijd een groep medewerkers over waarmee je verder gaat. Die groep moet vooruit en zichzelf continue verder ontwikkelen om te kunnen blijven voldoen aan de veranderende eisen van de markt. Dat gaat vaak niet vanzelf, daarin moet worden geïnvesteerd. Maar hoe?

Dit soort vragen komen via klanten, partners en gelieerde experts al jaren bij HRorganizer terecht. Vanuit deze vragen heeft HRorganizer zich de laatste jaren maximaal ingezet op het (door) ontwikkelen van nieuwe en bestaande ontwikkeltools. Tijdens dit gebruikers event worden de nieuwste tools op het gebied van talentontwikkeling gedemonstreerd. Waaronder Team Performance Motivalent, Individual Performance Motivalent, 360 graden feedback met ontwikkeltips en het nieuwe Loopbaanadvies rapport 2014.

Deelnemers aan het event krijgen, voorafgaand aan de middag, de mogelijkheid om één of meerdere tools zelf in te zetten in de praktijk. Zo krijgen ze een goed beeld van de impact en inzetmogelijkheden.

Naast de ontwikkeling van nieuwe tools, is HRorganizer achter de schermen druk bezig met de grootste systeem update sinds de oprichting. Bezoekers van het event krijgen een sneak preview van de compleet vernieuwde interface, een vooruitzicht van de nieuwe functionaliteiten en een roadmap naar de release. 

Tijdens het tweede deel van de middag staan de deelnemers centraal. In de inspirerende workshop, gegeven door Françoise Vermunt, krijgen zij inzicht in de veranderingen en verwachtingen van HR binnen hun organisatie en handvatten hoe hiermee om te gaan.

Francoise ondersteunt dagelijks HR professionals in hun ontwikkeling  tot dé inspirerende gesprekspartner waar directie en management niet omheen wíl bij HR vraagstukken.

Patrick Helmink is Business Partner van HRorganizer en Sr. Partner Assessments bij Advance Groep. 

Recent Articles

2014 Nieuwe zonnige jaren in de HR Branche?

De zonnige jarenAls ik aan onbekenden vertel dat ik voor mijzelf werk in de HR hoek is de vraag...

HRorganizer make-over

Bezoekers op ons kantoor vragen geregeld aan me hoe het gaat. Dit is dan iets meer dan een...

De veranderende rol van HR

Op 26 juni organiseren Advance Groep en HRorganizer een HR event met als thema: De veranderende rol...