Selectie Assessment Tool

Snel & doelgericht de perfecte match

Verbeter je recruitment met assessment tools

Optimaliseer het recruitmentproces met ons assessment programma

Als recruiter ben je dagelijks bezig met het identificeren, selecteren en aantrekken van de best gekwalificeerde en beschikbare kandidaten voor een tijdelijke of vaste vacature. Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk, effectief en op betrouwbare wijze personeel selecteren. Met de inzet van onze assessment software is dit kinderlijk eenvoudig. Dankzij ons assessment programma krijg je direct een objectief beeld van kandidaten en verbeter je jouw recruitmentproces.

 

Selectie assessment software

 

Krachtige selectie assessment software

Maak jouw recruitment eenvoudig

Met het assessmentprogramma van HRorganizer word jij optimaal geholpen en behaal je de benodigde resultaten. De assessment software genereert namelijk automatisch een testbatterij bestaande uit verschillende selectietests en vragenlijsten. De testonderdelen meten snel en accuraat de kwaliteiten van de kandidaat. Bovendien is het assessment geschikt voor elk device en kan het overal gemaakt worden.

Met ons assessment systeem meet jij:

  • Persoonlijkheidskenmerken
  • Drijfveren van de kandidaat
  • Capaciteiten
  • Creativiteit
  • Specifieke voor de functie benodigde vaardigheden zoals bijvoorbeeld taalbeheersing, reactiesnelheid, leersnelheid en meer.
Online assessment rapport

In meer dan 40 talen

DNV-Gecertificeerd

Voor alle sectoren

Valide & betrouwbaar

Resultaten met ons assessment systeem

Assessment Rapportage

De verkregen resultaten worden moeiteloos binnengehaald. Hierna kun je het rapport downloaden. Naast testscores en competenties, kun je ook gebruik maken van aanvullende interviewvragen om de beste kandidaat te vinden. Deze vragen worden automatisch door het assessment systeem gegenereerd. Zo kun je interviews efficiënt en objectief afnemen en de quality of hire vergroten.

HRo selectie rapport

Voorbereiding op een online assessment

Tool voor voorbereiding assessment

Sommige kandidaten vinden het spannend om een assessment te maken. Om hen hierop voor te bereiden, stellen wij buiten ons recruitmentsysteem aanvullende informatie en een instructievideo beschikbaar over de beste voorbereiding op het maken van een assessment.

Vraag een live demo aan om kennis te maken met ons product. Gratis en geheel vrijblijvend.