Assessment Software

De complete softwareoplossing voor selectie en ontwikkeling

Onze software helpt je bij selectie, ontwikkeling en beoordeling. Alles op één plek en zonder tussenkomst van een assessmentbureau. Zo maak je competenties, talent, ontwikkelpunten en werkgedrag zichtbaar.

Assessment software image
Logos (3) (1)

Waarom onze assessment software?

talen

Assessments in de moeder taal van jouw kandidaat

 

safe

Jouw data is veilig. We zijn ISO 27001 & NEN 7510 gecertificeerd

 

ATS

Integratie met jouw ATS mogelijk

3 kandidaten online selectie assessment (1)

Selecteer eenvoudig de beste kandidaten

Beoordeel je kandidaten niet alleen op hun cv. Maak objectieve keuzes gebaseerd op data. Met de assessment software van HRorganizer verstuur je in een paar klikken een op maat gemaakt assessment naar jouw kandidaat.

Maken meerdere sollicitanten een assessment? Wij maken een ranking van de score van alle kandidaten. Zie wordt exact vastgesteld wie de beste kandidaat is.

Bied ontwikkelmogelijkheden aan je medewerkers

Met de assessment software verstuur je in een handomdraai ontwikkelassessments. Zo geef je medewerkers inzicht in talenten, ontwikkelmogelijkheden en valkuilen. Ze kunnen gelijk aan de slag met de ontwikkeltips uit het rapport.

Direct van start met ontwikkeling tips (1) (1)
360 productpage (1)

Betrouwbare feedback met dezelfde software

Op zoek naar een effectieve vorm van feedback? Onze assessment software laat je gemakkelijk 360 graden feedback inzetten onder je medewerkers. Zo heb krijg je feedback gebaseerd op competenties.

Daarnaast geeft 360 graden feedback je houvast tijdens een beoordelingsgesprek.

10.000+ (1)

Kwalitatieve assessments in eigen beheer

We vinden kwaliteit belangrijk. Daarom maken wij gebruik van gevalideerde AON tests. AON is wereldmarktleider op het gebied van capaciteiten en persoonlijkheidstests. Deze worden zo’n 60 miljoen keer per jaar in 40 talen gebruikt.

ONtwikkeling gebaseerd op competenties en persoonlijkheid (1) (1) (1)

Dezelfde set competenties van selectie tot uitstroom

Onze tools voor selectie, feedback en ontwikkeling sluiten naadloos op elkaar aan. De gewenste competenties hebben we al voorbereid in een functiebibliotheek van 4.754 functies met competenties. Zo kan je precies bijhouden hoe medewerkers zich ontwikkelen, van selectie tot uitstroom.

Ben je benieuwd naar onze assessment software?

We laten je graag alles zien in een online demo

11 logos (2) (1)