Voorbeeldrapporten

Alsjeblieft, je voorbeeldrapporten

 

Persoonlijk rapport

Het persoonlijk rapport is voor de kandidaat die het assessment maakt. Het rapport geeft met de vragen 'Wie ben ik', 'Wat wil ik' en 'Wat kan ik' op een eenvoudige manier inzicht in de resultaten. Dit verhoogt het begrip en verbetert de candidate experience, zelfs bij afwijzing.

 

PDF van Persoonlijk rapport bekijken → 

Persoonlijk rapport HRo Go DEF compressed
Interview rapport HRo Go DEF compressed

Interviewrapport

Het interviewrapport dient ter ondersteuning in een gesprek met de kandidaat. Het is een uitgebreid rapport, dat bedoeld is voor jou, de werkgever. Het geeft inzicht in de talenten, ontwikkelpunten en valkuilen van de kandidaat.

Per competentie wordt precies aangegeven hoe de kandidaat scoort en waar nog mogelijkheden zitten voor de kandidaat om te groeien. 

Het rapport heet het interviewrapport, omdat per competentie suggesties worden gegeven waar je tijdens het gesprek dieper op in kan gaan voor een beter beeld van de kandidaat. 

 

PDF van Interviewrapport bekijken →  

Rankingrapport

Het rankingrapport is een automatisch gegenereerd rapport dat gedownload kan worden zodra er minimaal twee kandidaten het assessment afgerond hebben. Het geeft letterlijk een ranking aan, oftewel wie de meest geschikte kandidaat is. Zo hoef je niet alle interviewrapporten naast elkaar te houden. 

Dit rapport is alleen beschikbaar wanneer je meerdere kandidaten toetst. Bij één kandidaat is er immers geen ranking mogelijk. 

 

PDF van Rankingrapport bekijken → 

Ranking rapport HRo Go DEF compressed

En nu?

Ook meteen de juiste kandidaat vinden?

 

Je hoeft nog maar 1 ding te doen...

Woman saying yes with laptop